Cursus Geneeskunde VUmc

In deze decentrale cursus heeft de docent het materiaal voor jou samengevat en gaan we in kleine groepen de stof samen doorlopen. Moeilijke fysiologie wordt begrijpelijk uitgelegd met veel ruimte voor vragen middels tekeningen en dia presentaties. Naast het behandelen van alle bladzijdes die opgegeven zijn in het geneeskunde werkboek van het VU Medische Centrum (Vrije Universiteit Amsterdam), zullen we ook stil staan bij de hoorcollege. Na een interactieve methode van lesgeven voor het anatomie gedeelte, gaan we vooral oefenen met kennisvragen. Deze vragen zijn op het niveau van de eindtoets op de decentrale selectie dag. Na een kleine pauze waarin we onze lunch nuttigen, gaan we het geheel samenvatten en aan de slag met het oefenen van het non-cognitieve deel van de toets.

Onduidelijkheden? Mail ons

Mail sturen

Samengevat

Dus samengevat gaan we de gehele stof bespreken, niks wordt overgeslagen. Hier krijgt de student ook samenvattingen en oefenvragen bij mee. Daarnaast komt tijdens deze decentrale selectie VUmc cursus ook het belangrijkste aan bod: oefenen met oefenvragen. Dit gaan we zowel in de les alsook thuis doen, waar de docent in contact blijft met de studenten via WhatsApp.

  • Oefenen op eindniveau toets
  • Ruimte voor vragen tot voor de decentrale dag
  • Gratis samenvatting en oefenvragen voor thuis

De training vindt plaats op zondag 8 maart 2020 van 10 uur tot 3 uur.

REServeer of boek je vumc plek!
  • Prijs: 129,00 €
  • 0,00 €

Samengevat

Cursus VUmc decentrale selectie 2020

8 Maart 2020 van 10:00 uur tot 15:00 uur

Omgeving Leiden. De exacte locatie wordt per mail naar de cursisten gestuurd

Eliya – basisarts (vaste docent)

decentrale selectie geneeskunde vu

Geneeskunde is een wetenschap van onzekerheid en de kunst van waarschijnlijkheden

~William Osler

Wij bieden premium decentrale cursussen met tips en oefeningen voor de toelating tot de geneeskunde en tandheelkunde studies