Cursus Geneeskunde Erasmus EMC

In deze cursus gaat de docent je uitleggen waar de hoorcolleges over gaan. Daarna is er ruimte voor vragen. Na een korte pauze vervolgen we de decentrale cursus met een samenvatting van de anatomie en staan we langer stil bij de fysiologie van de opgegeven studiestof. De belangrijkste en moeilijkste concepten worden makkelijk uitgelegd waarbij het doel is om het te begrijpen. Door processen te begrijpen, wordt het onthouden makkelijker.

We bespreken vervolgens het niveau van de toetsvragen van voorgaande jaren en tevens het non-cognitieve deel waar een aanspraak wordt gedaan op je empathische vermogen en ook je wiskunde. Aan het einde van de geneeskunde Erasmus training behandelen we leerstrategieën, gebaseerd op de vragen van voorgaande jaren. De student krijgt een samenvatting mee met de belangrijkste fysiologie en aan het einde van de les worden via WhatsApp oefenvragen toegestuurd. De student blijft zo altijd in contact met de docent.

 

Samengevat

Dus samengevat gaan we de gehele stof bespreken, niks wordt overgeslagen. Hier krijgt de student ook samenvattingen en oefenvragen bij mee. Daarnaast komt tijdens deze decentrale selectie EMC cursus ook het belangrijkste aan bod: oefenen met oefenvragen. Dit gaan we zowel in de les alsook thuis doen, waar de docent in contact blijft met de studenten via WhatsApp.

  • Samenvatting belangrijkste fysiologie
  • Oefenen met toetsvragen op het niveau van de eindtoets
  • Samenvatting mee naar huis
  • Contact met de docent via WhatsApp, ook na de training

De training vindt plaats op zaterdag 14 maart van 10 tot 4 uur.

REServeer of boek je EMC plek!
  • Prijs: 149,00 €
  • 0,00 €
decentrale selectie geneeskunde erasmus
Samengevat

Cursus: EMC decentrale selectie 2020

14 Maart 2020 van 10:00 uur tot 16:00 uur

Rotterdam. De exacte locatie wordt per mail naar de cursisten gestuurd

Geneeskunde is een wetenschap van onzekerheid en de kunst van waarschijnlijkheden

~William Osler

Wij bieden premium decentrale cursussen met tips en oefeningen voor de toelating tot de geneeskunde en tandheelkunde studies