Decentrale trainingen acta tandheelkunde

Decentrale Selectie veelgestelde vragen

Vind de training die bij jou past!

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op om je vraag te stellen

Bij elke decentrale selectie training kun je tot 14 dagen na het boeken van de cursus kosteloos annuleren ongeacht de reden. Je krijgt dan je volledige inschrijfgeld terug. In sommige gevallen kun je de annulering zelf regelen via MijnPagina. Maar je kunt ook een e-mail sturen of even appen dat je de training wilt annuleren. De VuMC boeking kan altijd geannuleerd worden als je in ronde II belandt.
De trainingen worden op een centrale locatie gegeven zodat je er makkelijk met de auto of het OV bij kan zijn. Denk aan hotels of vergaderruimtes. De locaties hangen samen met de training voor de studies geneeskunde en tandheelkunde en zullen dus in de steden Leiden, Rotterdam, Groningen, Utrecht, Amsterdam of Nijmegen zijn. Het kan voorkomen dat de exacte adres nog niet bekend is. Dit hangt af van het aantal groepen en leerlingen.
Wij bieden gratis hulp aan voor je motivatiebrief en CV. Dit doen we algemeen door documenten met handige tips die je kunt vinden op MijnPagina. In de WhatsApp groep geven we vaak ook gratis advies, hulp en tips.
Wij geven korting in de blogposts. Wil je bijvoorbeeld een kortingscode voor de ACTA Tandheelkunde selectie cursus? Zoek er dan een blogpost van en daar vind je vaak een kortingscode.
Nee. Dat heeft voordelen, wij kunnen onafhankelijk advies geven. Stel je twijfelt tussen de selectieprocedure tandheelkunde in Groningen vs. Amsterdam, dan kunnen we je dat overzichtelijk uitleggen aan de hand van ACTA ervaringen en Groningen ervaringen van voorgaande studenten.
Icon