Oprichter DecentraleSelectie

Foto in Yosemite Natural Park

Over DecentraleSelectie.nl

Adam - basisarts

Welkom bij DecentraleSelectie, uw belangrijkste bron voor zowel geneeskunde alsook tandheelkunde decentrale cursussen. We streven ernaar de beste trainingen te geven, met een focus op betaalbaarheid, leskwaliteit en consistentie.

Opgericht in 2018, heeft DecentraleSelectie een lange weg afgelegd vanaf het begin in Amsterdam. Toen ik voor het eerst begon, dreef mijn passie voor goede trainingen mij naar het bedenken of dit mogelijk is in het kader van een goede organisatie. Ik heb zelf geen cursus genomen, maar hoor van mijn omgeving hoe duur en uiteenlopend de kwaliteit ervan is. Bij DecentraleSelectie wil ik het simpel houden om ons te onderscheiden. Denk aan fatsoenlijke cursuslocaties, standaard samenvattingen die studenten meekrijgen, normale cursusprijzen en docenten die ook voor de voorbereiding betaald worden zodat ze met plezier les geven en les blijven geven.  We hebben studenten lesgegeven over heel Nederland voor 7 universiteiten en 2 opleidingen en zijn erg blij dat we onze passie voor doceren konden omzetten in een bedrijf.

Ik hoop dat u net zoveel geniet van onze cursussen als wij genieten van het aanbieden ervan. Als u vragen, opmerkingen of klachten heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Vriendelijke groet,
Adam

Wij bieden premium decentrale cursussen met tips en oefeningen voor de toelating tot de geneeskunde en tandheelkunde studies